Kontakt rådgivningen

Hvis du ønsker rådgivning om familiesammenføring i Danmark eller Sverige eller visum til Danmark eller et andet land i Schengen, opfordrer vi dig til at besvare spørgsmålene nederst i formularen, så vi bedre kan rådgive dig. Hvis du har spørgsmål om andre emner, behøver vi ikke disse oplysninger. "Send" knappen er aller nederst i formularen efter de felter, som det er frivilligt at udfylde.
Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for cirka 10 dage. Ønsker du et hurtigt svar, er det bedst at vælge svar pr. email.
Kontaktoplysninger
Hvis du ikke er medlem, så skriv "ikke medlem".
Kun nødvendigt hvis du ønsker at blive ringet op
Spørgsmål
Hvis "ja" beder vi dig uploade en kopi af afslaget
Her kan du vedhæfte breve fra Udlændingestyrelsen eller andre myndigheder, hvis betydning du har brug for vores hjælp til at forstå.
Udfyld gerne nedenstående hvis I ønsker at blive familiesammenført i Danmark
Hvis I ikke er gift, kræves som udgangspunkt mindst 1½ års fast samliv for, at I kan blive familiesammenført
Dette har betydning for, om I risikerer, at jeres ægteskab vurderes at være et tvangsægteskab
Er I f.eks. fætter og kusine så skriv det her
Dette har betydning for, om I risikerer, at jeres ægteskab vurderes at være et proformaægteskab. Skriv den omtrentlige varighed af jeres fysiske samvær f.eks. "3 ferier af 3 ugers varighed i hans land siden 2014". Eller "2 ophold af 90 dages varighed i Danmark". Hvis I ikke er gift endnu, så beskriv omfanget af jeres samvær indtil nu.
Dette kan evt. betyde, at I kan fritages fra de fleste krav.
Ydelser efter Aktivloven er primært kontanthjælp, uddannelseshjælp (ikke SU), integrationsydelse, revalidering og ressourceforløbsydelse.
F.eks. ejerbolig, andelsbolig, lejebolig, fremleje, C/O adresse. Skriv hvor mange værelser boligen har, og om der skal bo andre end jer i boligen. Hvis du har en tidsbegrænset lejekontrakt, så skriv hvornår den udløber. Hvis du ikke aktuelt har en bolig i Danmark, så skriv det.
Hvis du er dansk statsborger og pt. bor i udlandet menes også, om du tidligere har boet i Danmark. Dette har betydning for, om I opfylder tilknytningskravet.
Udfyld gerne nedenstående hvis I ønsker at blive familiesammenført i Sverige
F.eks. din partners forældre, søskende mv.
F.eks dit arbejde i Danmark, dit arbejde i Sverige, din formue, din pension, din SU, støtte fra dine forældre osv.
F.eks. ejerbolig, andelsbolig, lejebolig, fremleje, C/O adresse. Skriv hvor mange værelser boligen har, og om der skal bo andre end jer i boligen. Hvis du ikke aktuelt har en bolig i Sverige, så skriv det.
Udfyld gerne nedenstående hvis I ønsker at søge visum til Danmark eller et andet land i Schengen