Danskundervisning

Danskundervisning

Hvis I har fået familiesammenføring vil der i løbet af et par måneder blive indkaldt til en samtale i modtageenheden i jeres kommune, hvor der vil blive lavet aftaler om hvordan forløbet skal udformes og under hvilke omstændigheder sprogundervisningen skal startes.

Det kan kun varmt anbefales at få lært sproget hurtigst muligt, på trods af fristelsen til i stedet at begynde med at arbejde. Det har stor betydning senere når man skal ansøge om permanent ophold at man har deltaget i undervisningen.

Hvis din partner er her på processuelt ophold eller som studerende kan man enten tilmelde denne et betalt kursus på fx Studieskolen eller KISS, men der er også kirker i Danmark, der tilbyder gratis undervisning i Dansk, se nedenfor.

Kalejdoskop

Vi er en lille aftenskole, under Frelsens Hær: Kalejdoskop.
Vi har hver uge dansk for udlændinge.
Det koster 50,- kr. pr. måned.

Vores lærere er uddannede og vores sigte med kurserne er at hjælpe folk til at få en bedre start i Danmark. Alle er velkomne, med og uden cpr.nr.
Tilmelding: Ring eller kom forbi lidt før timen starter.

Vi har også andre kurser og aktiviteter som er åbne for alle. 

Kalejdoskop
Thorsgade 48A
2200 Kbh. N
Tlf. 35 85 00 87

Gratis danskundervisning i Århus og københavn gennem Indre Mission - også for borgere uden cpr. nr. / opholdstilladelse. www.imta.dk/