Bliv medlem

Bliv medlem af ÆUG

Gør som Mimi Jacobsen, Henrik Voldborg, Anne Marie Helger og alle vore andre medlemmer! For at blive medlem skal du udfylde og sende indmeldelsesformularen nederst på siden.

Som medlem får du prioritet, hvis der er travlt hos vores rådgivning, og du har mulighed for at bestille en telefonopringning fra en af vores rådgivere. Du modtager også vores nyhedsbrev, der udsendes mindst 4 gange om året. Sidst men ikke mindst hjælper du med til, at ÆUG kan yde rådgivning til andre, der er ramt af loven, og at vi kan fortsætte arbejdet for at få den ændret.

Medlemsskab koster 125 kroner om året for enkeltpersoner og 175 kroner om året for par/familie.

Brug betalingsservice og vind romantiske oplevelser med din partner

Vi vil hellere bruge dit kontingent på foreningens arbejde end på girokort og administration. Når du betaler dit kontingent via betalingsservice, deltager du som belønning i lodtrækning om gavekort til romantiske oplevelser med din partner. Kontingentet for det første års medlemsskab trækkes på din konto den 1. i måneden 1-2 måneder efter din indmeldelse.

For at tilmelde dig betalingsservice skal vi bruge dit CPR-nummer og oplysninger om din bankkonto. Læs meddelelse fra Nets om at udlevere disse oplysninger til virksomheder og foreninger her under "udlevering af CPR-numre".

Betaling med kreditkort eller Paypal konto

Hvis du bor i udlandet og ikke har en dansk bankkonto, hvorfra du kan benytte betalingsservice, kan du betale kontingent med kreditkort eller din Paypal konto her.

Husk at udfylde og sende indmeldelsesformularen nederst på siden, når du har betalt for de første to års medlemsskab.

Skriv til medlemsservice

Har du spørgsmål om medlemsskab af ÆUG eller ønsker du at ændre / opsige dit eksisterende medlemsskab, kan du skrive til medlemsservice her.

Udlandsmedlem

Her kan du læse mere om hvordan du bliver udlansmedlem.

Hvis I er medlemmer som par/familie, kan I vælge at få tilsendt information på begge jeres mailadresser
Til brug for tilmelding til betalingsservice
Til brug for tilmelding til betalingsservice. Et reg. nr. er på 4 cifre
Til brug for tilmelding til betalingsservice. Et kontonummer er på 6-10 cifre